Städning

Att städa är något som många människor drar sig för. Dock går det inte att komma ifrån detta nödvändiga. Det måste helt enkelt utföras regelbundet för att privatliv och företagande ska fungera. När det gäller ordet städning är detta också ett mycket stort och brett begrepp. Inom ramen för städning ingår det en rad olika tjänster. Dessa kallas för städtjänster. Vi är ett komplett städföretag som erbjuder ett stort utbud av olika städtjänster.

Vi lämnar alltid vår signatur på varje utfört arbete. Detta i form av ett rent och skinande resultat till ett mycket bra pris. Faktum är att vi anser oss vara så bra på det vi gör så att vi kan kosta på oss att alltid lämna 100% nöjd kund garanti. När du anlitar oss för städning får du alltid en garanti att det resultat som följer klarar av att godkännas vid en eventuell hårt granskande städinspektion.

Våra olika städtjänster

I vårt sortiment av professionella städtjänster finns allt det du behöver. Nedan ser du alla de olika städtjänster vi erbjuder till privatpersoner och företag. Med varje enskild städtjänst följer också professionell och trevlig personal som utför arbetet. Personalen har flerårig vana och erfarenhet av alla olika städtjänster de utför.

  • Hemstädning i hus och lägenheter
  • Kontorsstädning, lagerstädning och företagsstädning
  • Flyttstädning och flytthjälp
  • Dödsbotömning och dödsbostädning
  • Byggstädning och grovstädning
  • Visningsstädning

Som du snabbt ser så erbjuder vi hela konceptet av professionella och prisvärda städtjänster. Be oss om en gratis offert för din städning. Vi lämnar alltid konkurrenskraftiga priser och garanterar suveränt resultat.

RUT-avdrag för privatpersoner

Med alla de olika typer av städning vi erbjuder till privatpersoner så kommer också alltid rätten att utnyttja RUT-avdraget. Med det i tankarna så kan du anlita oss och våra städtjänster till halva priset. Passa på att använd denna rabatt på din städning.

När du använder RUT-avdraget kan du dra av 50% på alla arbetskostnader upp till 50 000 kronor per år. Detta gäller per person. Om flera människor bor på och är knutna till samma adress så finns det inget tak på hur många som kan göra avdrag för våra städtjänster. Dock kan inte två personer göra avdrag för en och samma kostnad.

Anlita oss för perfekt städning i alla väder

Du anlitar oss för ditt privata eller företagets behov av professionella städtjänster så får du detta.

  • Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på tjänster av högsta kvalitet
  • Lämnar alltid 100% nöjd kund garanti på alla våra flyttstädningar och byggstädningar
  • Kan erbjuda extra tjänster som dödsbotömning, dödsbostädning, flytthjälp, flyttstädning, byggstädning, fönsterputsning samt bortforsling av avfall om ni så önskar.

Välkommen med din offertförfrågan. Vi garanterar ett bra prisförslag och ett gott resultat.