Städning

Att städa är något som många människor drar sig för. Dock går det inte att komma ifrån detta behov, och det måste helt enkelt utföras regelbundet för att privatliv och företagande ska fungera. När det gäller ordet städning är detta också ett mycket stor och brett begrepp. Inom ramen för städning ingår det en rad olika tjänster. Dessa kallas för städtjänster. Vi är ett komplett städföretag som erbjuder ett stort utbud av olika städtjänster.

Vi lämnar alltid vår signatur på varje utfört arbete, i form av ett rent och skinande resultat till ett mycket bra pris. Faktum är att vi anser oss vara så bra på det vi göra, att vi kan kosta på oss att alltid lämna 100% nöjd kund garanti. När du anlitar oss för städning får du alltid en garanti att det resultat som följer klarar av att godkännas vid en eventuell inspektion.

Våra olika städtjänster

I vårt sortiment av professionella städtjänster finner alla det de behöver. Nedan ser du alla de olika städtjänster vi erbjuder till privatpersoner och företag. Med varje enskild städtjänst följer också professionell och trevlig personal som utför arbetet. Här har det flerårig vana och erfarenhet av alla de olika städtjänster de utför.

  • Hemstädning i hus och lägenheter
  • Kontorsstädning, Lagerstädning och företagsstädning
  • Flyttstädning och Flytthjälp
  • Dödsbotömning och Dödsbostädning
  • Byggstädning och Grovstädning
  • Visningsstädning

Som du snabbt ser erbjuder vi ett full sortiment av professionella och prisvärda städtjänster. Be oss om offert för din städning. Vi lämnar alltid ett konkurrenskraftigt pris och garanterar ett bra resultat.

RUT-avdrag för privatpersoner

Med alla de olika typer av städning vi erbjuder till privatpersoner, kommer också alltid rätten att utnyttja RUT-avdraget. Med det i tankarna, när du anlitar oss och våra städtjänster, blir resultatet ännu billigare än våra ordinarie priser.

När du använder RUT-avdraget kan du dra av 50% på alla arbetskostnader upp till 50 000 kronor. Detta gäller per person. Om flera människor bor på och är knutna till samma adress, finns det inget tak på hur många som kan göra avdrag för våra städtjänster. Dock kan inte två personer göra avdrag för en och samma kostnad.

Anlita oss för perfekt städning i alla väder

Du anlitar oss för ditt privata, eller företagets, behov av professionella städtjänster för att vi:

  • Erbjuder konkurrenskraftiga priser på tjänster av högsta kvalitet
  • Lämnar alltid 100% nöjd kund garanti på alla våra städningar
  • Kan erbjuda extra tjänster som dödsbotömning, Flytthjälp samt bortforsling av avfall

Välkommen med din offertförfrågan. Vi garanterar ett bra prisförslag och ett gott resultat.