Flyttstädning

Att behöva utföra en flyttstädning är ofta något som väger mycket tungt på både familjer och enskilda personer. Detta är något de bävar för. Så många skjuter detta med flyttstädning på framtiden tills det nästan är försent. Det finns absolut ingen anledning till detta. Idag finns det massor av hjälp att få. Sen så är detta idag med Rut-avdraget för privatpersoner extremt billigt. Vi erbjuder flyttstädning till mycket låga priser med en hög kvalitet. Sen så jobbar vi snabbt och effektivt så anlita oss för din flyttstädning och koncentrera dig på att komma in i ditt nya boende så sköter vi om flyttstädningen.

Städning på alla platser

Vi kan alltid garantera ett perfekt resultat då vi har städning som yrke och vet precis vilka olika platser och ytor som måste städas grundligt. Privatpersoner som väljer att själva utföra sin städning missar ofta viktiga ytor som innebär att de får göra om vissa delar av arbetet i efterhand. Just detta kan leda till att du behöver ta flera extradagar ledigt från jobbet som i sin tur leder till större ekonomiska förluster.

Flyttstädning med perfekt resultat

Alla som är inblandade i en flyttstädning vill ha ett bra resultat. Inte bara bra utan helt enkelt perfekt. Detta gäller allt från den som flyttar ut och kanske säljer sin bostad eller hus. Det gäller också de eventuella köpare som visar sitt intresse. Hyr du en lägenhet vill hyresvärden göra en inspektion innan du flyttar ut. Här ställs stora krav på kvalitèt in i minsta detalj.

Allt detta kommer att gå som en dans vid valet av våra tjänster inom flyttstädning. Här lämnar vi alltid en nöjd kund garanti på hela 7 dagar där du garanterat får ett perfekt resultat som alltid klarar en inspektion. Skulle något missas så kommer vi tillbaka kostnadsfritt. Är det kanske så att du också ska sälja ditt hus eller lägenhet med möbler kvar? Då kan du alltid välja att göra tillägg med visningsstädning och sedan boka flyttstädning. Detta tillsammans med flyttstädning kan vara just det som ger dig lite mera betalt vid en eventuell försäljning.

Tjäna på att anlita oss för flyttstädning

Vi utför flyttstädning i ett flertal svenska städer. Alla som anlitar oss ser direkt att vi har låga priser på våra tjänster. Sen utöver detta kan du också använda RUT-avdraget, vilket innebär att du kan dra av 50% av arbetskostnaden upp till 50 000 kronor. Här vet alla att det inte kostar mer än 50 000 kronor att utföra en flyttstädning om du inte bor i ett slott. Allt detta gör att du får ett mycket bra pris på en flyttstädning med kvalitetsgaranti som städas för att kunna passera en inspektion. Allt detta gör att du tjänar på att anlita oss för din flyttstädning.