Flytthjälp

Att anlita oss för flytthjälp brukar för det mesta också gå hand i hand med att vi även utför flyttstädning. Hur som helst är detta ingen nödvändighet, utan vi kan enbart hjälpa till med flytt, packning och transport av bohag eller företag om så önskas. Vi har stor och lång erfarenhet av flytt och flytthjälp, där vi alltid ser till att skräddarsy ett perfekt paket för varje enskild kund eller företag. Vare sig du vill ha våra tjänster för en privatflytt eller en flytt av företaget står vi alltid redo att hjälpa. Hos oss får du alltid ett bra pris samt en professionell packning och hantering av ert bohag.

Det vanligaste är att vår flytthjälp anlitas av privatpersoner. Detta är helt naturligt eftersom flera personer flyttar än företag. När det gäller privatflytt erbjuder vi följande:

  • Flytthjälp i form av packning
  • Uthyrning av flyttkartonger
  • Transport av bohag till nya adressen


I vår flytthjälp ingår även försäkring av ert bohag, vilket även alltid kommer att täckas av en personlig hemförsäkring. Med vår extra försäkring kan du vara säker på att vi alltid hanterar era föremål med största försiktighet.

För privatpersoner ingår även flytthjälp som ett giltigt avdrag vid nyttjande av RUT-avdrag. Här får du alltid dra av 50% upp till 50 000 kronor på alla arbetskostnader förknippade med flytten och den flytthjälp du hyrt.

I mångt och mycket ingår precis samma saker i flytthjälp för företag som det gör i vår tjänst för privatpersoner. Även här kommer det finnas alla de olika tjänster enligt ovanstående lista. Detta förutom att vi också erbjuder tjänster att packa upp och koppla in företaget för att arbetet ska komma igång så fort som möjligt.

För flytthjälp företag vet vi alltid att tiden är det viktigaste, vilket gör att vi alltid ser till att hålla uppsatt deadline för alla våra åtaganden gällande företagsflytt.

 
Som vi inledde med är det mycket vanligt att vi anlitas för att ta hand om både flytten och den efterföljande flyttstädningen. På så sätt kan du som privatperson eller företagare alltid få tid att tänka på andra viktiga saker. Om flyttstädning också önskas vid flytthjälp, garanterar vi alltid ett snabbt och perfekt resultat. Vi erbjuder oss att städa företaget, huset eller lägenheten så att den klarar att genomgå en eventuell inspektion. Om hus eller lägenhet ska säljas, kan vi också anlitas för en visningsstädning.