Dödsbostädning

När en familjemedlem eller närstående dör är det alltid många saker som måste fixas och donas med. Mycket av detta känns tungt då du samtidigt saknar personen i fråga. I och med det kommer arbetet att kännas tråkigt och trist. Är det sedan så att du också har ett arbete, kan det vara svårt att få ledigt. Med anledning av detta behov erbjuder vi professionella tjänster för dödsbostädning och dödsbotömning. Här väljer du fritt hur du vill kombinera dessa eller om det räcker med bara den ena.

Vi anpassar oss alltid efter er och era önskemål gällande dödsbostädning och dödsbotömning. Detta då vet vet hur känsligt detta område kan vara och att det verkligen krävs erfarenhet och stark personlig karaktär för att kunna utföra dessa tjänster.

Trevlig personal som sätter känslorna först

När du anlitar oss för en dödsbotömning och dödsbostädning, skickar vi enbart personal med stor och lång erfarenhet inom detta område. Här får du hjälp av personer som sätter känslorna föra tingen. I och med detta kan det du trodde skulle vara jobbigt och plågsam, istället går som en dans. Bara detta sätter ett värde på våra professionella tjänster inom detta känsliga område.

Frågor och Svar

När det gäller dödsbostädning kommer detta att vara precis samma sak som en flyttstädning, eller visningsstädning. Här kan det vara så att lägenheten eller ett hus ska tömmas för att en annan familjemedlem ska flytta in, eller att hus och lägenhet ska upp till försäljning.

Det kan också vara så att lägenhet eller hus har hyrts och ska lämnas åter till hyresvärden. Hur det än står till, garanterar vi alltid ett perfekt resultat som lätt genomgår en eventuell inspektion av hyresvärd eller köpare.

I en dödsbotömning kan det vara mycket som ingår. Här kan det vara så att olika saker och föremål ska packas ned och transporteras till olika adresser. Det kan också vara så att delar av eller hela dödsboet ska säljas. Vad som än ska utföras, skapar vi alltid ett perfekt koncept som klarar skivan och levererar ett bra slutresultat alla kan vara nöjda med.