Dödsbostädning

När en familjemedlem eller närstående dör är det alltid många saker som måste fixas och donas med. Mycket av detta känns tungt då du samtidigt saknar personen i fråga. I och med det kommer arbetet att kännas tråkigt och trist. Är det sedan så att du också har ett arbete så kan det vara svårt att få ledigt. Med anledning av detta behov erbjuder vi professionella tjänster för dödsbostädning och dödsbotömning. Här väljer du fritt hur du vill kombinera dessa tjänster. Kanske vill du bara boka en av tjänsterna? Vi är flexibla och anpassar oss efter kundens önskemål.

Vi erbjuder anpassningsbar dödsbostädning och dödsbotömning. Detta då vet vet hur känsligt detta område kan vara och att det verkligen krävs erfarenhet och stark personlig karaktär för att kunna utföra dessa tjänster.

Trevlig personal som sätter känslorna först

När du anlitar oss för en dödsbotömning och dödsbostädning så skickar vi enbart personal med stor och lång erfarenhet inom detta område. Här får du hjälp av personer som sätter känslorna föra tingen. I och med detta kan det du trodde skulle vara jobbigt och plågsamt istället bli en förenkling för dig som kund. Bara detta sätter ett värde på våra professionella tjänster inom detta känsliga område.

Frågor och Svar

När det gäller dödsbostädning kommer detta att vara precis samma sak som en flyttstädning eller visningsstädning. Här kan det vara så att lägenheten eller huset ska tömmas för att en annan boende ska flytta in. Eller att huset och lägenheten ska ut till försäljning.

Det kan också vara så att lägenheten eller huset har hyrts och ska lämnas åter till hyresvärden. Hur det än står till så garanterar vi alltid ett perfekt resultat som lätt genomgår en eventuell inspektion av hyresvärd eller köpare.

I en dödsbotömning kan det vara mycket som ingår. Här kan det vara så att olika saker och föremål ska packas ned och transporteras till olika adresser. Det kan också vara så att delar av eller hela dödsboet ska säljas. Vad som än ska utföras så skapar vi alltid ett perfekt koncept som passar dig och vi levererar ett bra slutresultat som alla kan vara nöjda med.