Byggstädning

Byggstädning utför vi både inomhus eller utomhus. Vid byggen eller renoveringar måste det alltid städas. Något som alltid krävs är en ordentligt utförd byggstädning. Här handlar det om grovstädning på en plats där det blir mycket smutsigt. Det kan handla om regelbunden byggstädning under ett pågående projekt eller så kan det vara en slutstädning som ska utföras efter ett slutfört projekt. RUT-avdrag gäller vid byggstädning för privatpersoner. Vare sig det gäller slutstädning eller regelbunden byggstädning så erbjuder vi alla de professionella städtjänster som gör att jobbet slutförs med ett perfekt resultat.

Byggstädning med kvalitetsgaranti

Vi levererar byggstädning med kvalitetsgaranti. Givetvis kommer en inspektion efter ett byggprojekt innebära att annat än städning ska inspekteras och godkännas. Dock kan det vara bra att du som anlitar oss, alltid vet att det ingår 100% garanti på våra städtjänster.

Här handlar det naturligtvis om städningen. Vi garanterar alltid att en inspektion godkänns efter vår byggstädning. Detta kan vi garantera genom att vi enbart har professionell personal med yrkesvana och många års erfarenhet av alla typer av städning.

Dra av byggstädning som projektkostnad

För alla som anlitar oss företag eller privatpersoner. Vi innehar f-skattsedel. Detta innebär att alla företag alltid får en utförlig faktura och kan dra av alla kostnader i den tjänst ni bokat. Gällande byggstädning ingår detta alltid som ett av de sista stegen i ett byggprojekt.

Med detta sagt kan du alltid anlita oss för professionell byggstädning. Vare sig det gäller slutstädning eller återkommande byggstädning. Vi lämnar vi alltid vårt signum med ett rent och professionellt resultat.

Vi utför byggstädning efter era önskemål

En städning, speciellt då byggstädning, kan se ut på olika sätt. För det första handlar det om, redan beskrivet, om det är en slutstädning som ska genomgå en inspektion eller om det var regelbunden städning på byggplatsen. Bara detta val medför stora skillnader.

Nu är det dock så att vi går mycket längre när du anlitar oss för byggstädning. Här kan du få den skräddarsydd precis som du vill ha den. Vi anpassar alltid vår byggstädning efter våra kunder och klienters önskemål.

Med det sagt kan vi enbart utföra grovstädning om detta önskas. Finns det kontor på arbetsplatsen kan vi även städa dessa. Detta medför att vi under tiden också kan åta oss att forsla bort eventuellt avfall om detta önskas. Om det är något som fattas eller om ni önskar något annat? Tveka inte att kontakta oss och fråga om offert på just den byggstädning som ni och ert företag önskar.