Städning i Gävle av prisvärd städfirma

Städning i Gävle av prisvärd städfirma

Kanske behöver du städning i Gävle av prisvärd städfirma? Våra städtjänster är prisvänliga och riktar sig till både privatpersoner och företag. Rut-avdrag till privatpersoner direkt på fakturan. Då kvalitén och priset avgör kontakta Städfirma Sandviken.

Städtjänster i Gävle

Brett utbud av städtjänster. Flyttstädningar är vårt största arbetsområde. Fönsterputsning ingår självklart i våra flyttstädningar. Dödsbostädning samt flytthjälp. Hemstädning där kunden antingen bokar engångsstädning eller abonnemangsstäd. Självklart kan ni som bor i Ockelbo& Sandviken anlita oss för er städning. Uppskattat har varit att vår firma har allt inom städning. Bokning kan således ske av enbart oss för allt ni önskar boka. Personalen vi har som jobbar dygnet runt servar er genom att på ett snabbt och smidigt sätt utför städuppdraget.

Prisvärda städningar i Gävle

Priset som vi ger er vid våra prisvärda städningar i Gävle innehåller allt. Inga otrevliga överraskningar tillkommer som faktureringsavgifter eller annat. Genom att vi idag har Rut-avdraget så gör det att privatpersoner som uppfyller alla krav enbart betalar halva arbetskostnaden. Detta drar vi givetvis av direkt på fakturan. Hemstädningar där är det fasta timpriser som vi erbjuder. Vårt mål är att leverera kvalitet till bästa tänkbara pris. Genom stora inköp av material så kan vi pressa priserna från grossisterna. Detta resulterar till att du som slutkund kan få ett bra pris.

Miljövänlig städning i Gävle

Städning i Gävle där värnandet om miljön är lite av en prioritet för oss. Helst skickar vi fakturan via e.post som PDF bilaga för att skona miljön. Städmaterialet är miljömärkt och godkända för att användas i bostäder. Tillsammans kan vi alla bidra till en bättre miljö och förhindra att våra barn och barnbarn skall slippa ta efter en osund miljö. Genom att minska användandet av kemikalier och istället använda varmare vatten så skonar vi miljön.

Generösa garantier på alla städuppdrag

Nöjdkundgaranti vid flyttstädning i Gävle erbjuds med hela 7 dagar from städtillfället. Sen har vi småföretagarförsäkring på 10 miljoner om olyckan skulle vara framme. Vi har tyvärr sett att det finns företag som inte har försäkringar och det tycker vi är tråkigt. Besiktning av flyttstädning sker antingen av inflyttare eller kvartersvärd. Detta för att den som kommer in i bostaden kan kunna känna sig 100% nöjd. Är det så att du själv vill ansvara för besiktningen fungerar det självklart. Du meddelar oss då vid bokning så noterar vi det. Passar de som sålt långt innan nya skall flytta in i bostaden.

Kontakta oss direkt – Få kostnadsfri offert  för Städning i Gävle

Bemannad kundtjänst dygnet runt. Så har du frågor eller vill ha pris på din städning så kontakta oss.