Städfirma i Gävle

Vi är en städfirma i Gävle som sysslar med allt inom städning. Vi utför flyttstädning i Gävle, Ockelbo, Sandviken. Vi finns även i Dalarna med samma tjänster. Vi har många års vana av att leverera kvalitet till bästa tänkbara pris. Flyttstädningflytthjälpstädningbyggstädningdödsbostädning osv.

Städfirma Gävle finns även i Dalarnas län

Vi erbjuder allt vad det gäller flyttstädning, städning, flytthjälp och alt vad du kan tänka dig vilja boka med oss. Vi har generösa öppentider där vi levererar gratis offerterer 24/7 där vi finns till för alla kunder både i Gävle och Dalarna. Vi har varit etablerade under årtionden och har utfört väl utföda jobb till alla och envar. Inom flyttstädning så jobbar vi med både fasta priser per kvadratmeter och även fasta priser till den som önskar. Självklart RUT-avdrag för privatpersoner. Vi är det kompletta företaget inom städning i Gävle och vill ge er kvalitèt till rätt pris på den tjänst ni bokar. Många uppdrag har vi fått i Dalarna och det har varit i Mora, Orsa, Leksand, Malung, Ludvika, Borlänge, Avesta så vi levererar till alla och envar.

Dödsbostädning och dödsbotömning i Gävle och Dalarna till rätt priser.

Vi bistår alla i denna svåra situation som ett dödsfall är. Självklart har vi tystnadsplikt och värnar om allas integritet. När du bokar dödsbotömning och dödsbostädning så sköter vi allt det praktiska i denns stund. Vid dödsbon så är det inget RUT-avdrag som gäller, utan det måste finnas en fysiskt levande peson med personnummer för att detta skall falla under RUT. Vi är det flexibla företaget som kan bistå er med allt inom städning. Vi har duktig personal som levererar dygnets alla timmar och det gör att ni kan vända er till oss för frågor eller bokningar.

Hur kontaktas städfirma Gävle enklast?

Vi nås enklast via e-post och vårt smidiga kontaktformulär. Vi har bemanning dygnets alla timmar för att du som kund skall kunna kontakta oss på tider som känns bra för dig. Har du frågor eller funderingar så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss.

Utför ni allt inom städning?

Ja vi har allt inom städning. Så vad ni än har för behov så skall vi försöka få er att bli nöjda. Vi har genom årtionden lärt oss att skall man konkurrera så måste man kunna leverera det kunderna önskar och vill ha utfört. Vi kan tillhandahålla både fordon som möjliggör att vi kan transportera både stora skurmaskiner och skyliftar som kan behövas vid industristädningar där man regör högt upp. Även vid fönsterputsning så är det ibland nödvändigt pga de höga höjderna att personalen får arbeta på ett tryggt och säkert sätt. Vi utbildar vår personal löpande och försöker genom det att vara uppdaterad inom alla regler som arbetsskyddsstyrelsen anser är ett måste. SÄkerheten får man aldrig pluta på och det har vi satt högt upp på priolistan.

Vilka garantier gäller vid flyttstädning?

Vi lämnar generösa garantier på hela 7 dagar vid våra flyttstädningar. Är det så att ni vill förlänga denna garanti så går det också bra. Ni meddelar oss bara vid bokningen så lägger vi in era önskemål. Vi vet att ibland kan det vara så att den inflyttande av någon anledning vill flytta in efter det att den sedvanliga garantin på 7 dagar utgått. Vi löser det för att alla skall känna sig bekväma med att boka oss för sin städning. Garantin gäller såklart både vid flyttstädning och dödsbostädning. Dessa uppdrag är samma sak, men vid olika namn. Så vill ni ha ett väl utfört städjobb med generösa priser och garantier som ni kan boka på tider som passar er så är ni hjärtligt välkommen att kontakta oss. Kontakta oss så skall vi göra allt för att bistå er med rätt tjänst till bästa tänkbara pris.Välkomna att anlita oss.

Gratis offert