Städfirma i Dalarnas län Avesta Borlänge Falun Leksand Ludvika Malung Mora Orsa

Städfirma i Dalarnas län-Avesta-Borlänge-Falun-Leksand-Ludvika-Malung-Mora-Orsa

Städfirma i Dalarnas län som är tillgänglig i hela Dalarnas län. Vi är verksamma med flyttstädningar och alla övriga av våra städtjänster i följande orter. Avesta, BorlängeFalunLeksandLudvika, Malung, Mora samt OrsaRut-avdrag som innebär 50% rabatt på arbetskostnaden till alla privatpersoner. Vi utför allt inom städning och har duktig personal som levererar städning med klass och stil. Vi håller hög kvalitèt och låga priser. Öppet alla dagar i veckan och självklart så får ni svar inom ett par minuter om ni kontaktar oss. Kanske har ni frågor eller vill ha en gratis offert? Kontakta Städfirma Dalarnas län.

Prisvärd städfirma i Dalarnas Län

Vår verksamhet sträcker sig runt hela Dalarnas län. Företagare och privatpersoner som vill anlita en städfirma som finns tillgänglig alla dagar i veckan är välkomna. Priset försöker vi hela tiden pressa genom att köpa in billiga material. Vår personal utbildas hela tiden för att kunna möta behovet som uppstår. Fönsterputsning samt städning inom alla områden erbjuds. Byggstädning till privatpersoner som byggt om levererar vi. Byggfirmor eller företag är lika välkomna att anlita oss.

Flyttstädningar i Dalarnas Län

Flyttstädningarna i Dalarna som vi levererar är alltid kompletta. Det ingår rengöring från tak till golv. Yttre hålrum rengörs i golvbrunnar under badkar och i tvättstugor. Fönsterputs när temperaturen tillåter. Vi ger er pris efter de aktuella kvadratmeterytorna. Tillägg är då biutrymmen och eventuella förråd och garage. När ni bokar så är det viktigt att ni meddelar vad ni önskar boka. Alla tillägg och övriga önskemål. Finns tagg eller portkod? Något annat ni vill att vi skall veta?

Vid flyttstäd så är det en del saker som du som kund skall tänka på. Vårt tips är att stänga av kyl och frys och det är något många glömmer tyvärr. Sen att se till att vattnet från frysen inte orsakar vattenskador. Lägg handdukar och uppsamlingskärl under så att inga onödiga incidenter uppkommer. Vid hus och vedeldning så slå på el för varmvattnet. Vid flyttstädning så förbrukas stora mängder varmvatten.

Dödsbostädningar i Dalarnas Län

Har ni drabbats av dödsfall så behöver ni eventuellt boka dödsbostädning. Detta är något som vi hjälper till med. Självklart så har vi sekretess och tystnadsplikt. GDPR är något vi håller hårt på och följer enligt alla riktlinjer. När man drabbas av dödsfall så vill vi förenkla allt som rör detta område. Vi har många års vana av detta och kan hjälpa till med både frågor och funderingar ni har. Som ni kanske vet så är dödsbostäd ej en rut berättigat tjänst. Detta beror på att inget fysiskt personnummer finns aktuellt. Det är mycket som skall lösas i dessa svåra stunder. Kan vi på något vis underlätta för er så glädjer det oss.

Kostnadsfri offert från din Städfirma Dalarnas län