Sandviken

Sandviken

Vi städar i Sandviken

Städtjänster Sandviken - Vi gör rent hus i Sandviken

När du behöver göra rent hus i Sandviken så finns det ingen anledning att göra det tunga arbetet på egen hand. Är du privatperson gäller RUT-avdraget med 50% upp till 50 000 kronor. Som företagare satsar du på det du kan och göra avdrag för köpta tjänster. Nedan ser du vilka städtjänster Sandviken vi erbjuder.

 • Flyttstädning
 • Flytthjälp
 • Fönsterputsning
 • Dödsbotömning
 • Dödsbostädning
 • Byggstädning
 • Hemstädning
 • Städning i lokaler och företag

Flytthjälp och flyttstädning Sandviken

Ska du flytta till eller från eller inom Sandviken? Tveka inte att kontakta oss. Vi erbjuder allt från flyttstädning i Sandviken till tömning och flytthjälp samt transport av bohag. Allt detta till mycket bra priser och hög kvalitèt. Dessutom så får du alltid en garanti att vår städning passerar kommande städinspektion.

Dödsbostädning Sandviken

Behöver du tömma ett dödsbo eller städa efter att någon närstående eller en familjemedlem har dött? Vi erbjuder oss att göra det tunga jobbet. Kontakta oss för allt från dödsbotömning till dödsbostädning i Sandviken. Bra pris och hög kvalitèt.

Byggstädning Sandviken

Som byggare är det inte lätt att hinna med allt. Låt oss ta hand om byggstädning och slutstädning efter färdigt projekt. Vi erbjuder byggstädning i Sandviken med högsta kvalitèt. Här får du en trivsam arbetsmiljö samt ett perfekt resultat som gör att ditt färdiga projekt kan möta upp mot en bygginspektion.

Hemstädning och företagsstädning Sandviken

Vi är specialister på flexibla städtjänster samt återkommande hemstädningar och kontorsstädningar i Sandviken. Här levererar vi alltid ett bra resultat till bästa pris. Vi har som mål att du som behöver tjänsterna allt möts av en professionell och trevlig medarbetare som kan sitt jobb på sina fem fingrar.

Med vår hemstädning i Sandviken eller vid valet av kontorsstädning på företaget så får du alltid hög säkerhet och ett bra resultat. Privatpersoner som anlitar oss för hemstädning kan även utnyttja RUT-avdraget som gör att du kan dra av halva arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per år och person på samma adress.

  [email protected]
  010-585 86 50