Ockelbo

Ocklebo

Vi städar i Ockelbo

Städtjänster Ockelbo - Vi gör rent hus i Ockelbo

Vi erbjuder städtjänster i många svenska städer. Dessa städtjänster erbjuder vi även i Ockelbo som är en relativt liten ort i Sverige. På så sätt kan alla med behov av städning i olika former erhålla detta från ett stort och professionellt städföretag med högsta kvalitèt och bra priser. Med våra städtjänster i Ockelbo följer också en trevlig och respektfull personal som har stor erfarenhet av städning på alla platser.

Nedan ser du vad vi erbjuder när du behöver städning i Ockelbo:

 • Flyttstädning
 • Flytthjälp
 • Fönsterputsning
 • Dödsbotömning
 • Dödsbostädning
 • Byggstädning
 • Hemstädning
 • Städning i lokaler och företag

Alla våra städtjänster i Ockelbo kommer med 100% nöjd kund garanti. Detta betyder att du som anlitar oss alltid har en garanti att vår service och det resultat vi uppnår alltid klarar en städinspektion.

Flytthjälp och flyttstädning Ockelbo

Att flytta innebär mycket arbete. Du som flyttar i Ockelbo kan anlita oss och våra tjänster för att göra allt enklare och smidigare. Vi erbjuder flyttstädning och flytthjälp i Ockelbo. Här kan du anlita oss för allt från tömning och transport till den tunga flyttstädningen. Allt med ett snabbt och perfekt resultat till ett bra pris.

Dödsbostädning Ockelbo

Att städa ett dödsbo är inte roligt. Detta kommer också många gånger vid fel tidpunkt. Här kan du välja att hyra våra städtjänster för dödsbotömning och dödsbostädning i Ockelbo. Vi ser till att allt det jobbiga blir gjort och du står med ett skinande rent resultat.

Byggstädning Ockelbo

På byggen blir det smutsigt och det finns mycket att slänga. När ett projekt står klart är det dags för städinspektion. Här kan du som byggföretag anlita oss för byggstädning. Vi ser till att du får ett bra resultat till bästa pris. Be om offert redan idag.

Hemstädning och företagsstädning Ockelbo

Regelbunden hemstädning är något som många äldre har behov av. Även privatpersoner som har det stressigt Företagsstädning är det som gör att du kan ta emot dina kunder och klienter. Vi erbjuder både företagsstädning och hemstädning i Ockelbo.
 

  [email protected]
  010-585 86 50