Gävle

Gävle

Vi städar i Gävle

Städtjänster Gävle - Vi gör rent hus i Gävle

Alla städer i Sverige behöver städas. Vi gör rent hus i Gävle. Med hjälp av våra städtjänster i Gävle får du alltid ett perfekt och skinande resultat i alla lägen. Vi erbjuder professionell städning av hus, lägenheter och kontor såväl som byggstädning och regelbunden hemstädning. Detta med trevlig och effektiv personal som vet hur en mopp ska vridas för att ge bästa resultat av ett utfört arbete.

Detta är våra städtjänster i Gävle:

 • Flyttstädning
 • Flytthjälp
 • Fönsterputsning
 • Dödsbotömning
 • Dödsbostädning
 • Byggstädning
 • Hemstädning
 • Städning i lokaler och företag

Du får en professionell städning i Gävle med högsta kvalitet och ett rent resultat. Vi lämnar 100% nöjd kund garanti där vi alltid ser till att vår städservice passerar alla inspektioner.

Flytthjälp och flyttstädning Gävle

Anlita oss för flytthjälp och flyttstädning i Gävle. Alltid bra priser och ett snabbt jobb utfört. Vi ser till att din saker packas och transporteras och att din gamla lägenhet eller hus blir rent och i ett representabelt skick. Vi har bra priser på alla våra städtjänster i Gävle. Vi har alla erforderliga tillstånd för flytthjälp och småföretagarförsäkring på 10 000 000 via Länsförsäkringar.

Dödsbostädning Gävle

Vi åtar oss även dödsbotömning och dödsbostädning i Gävle.Detta innebär att du som har en närstående som avlidit får tid att koppla av. RUT-avdraget gäller ej vid dödsbostädning då det inte finns en fysisk levande person med ett personnummer. Men med våra låga priser på arbetskostnaden så blir det likafullt ett attraktivt pris även för dödsboet.

Byggstädning Gävle

Alla byggfirmor som slutför ett byggprojekt behöver byggstädning. Vi erbjuder byggstädning i Gävle med hög kvalitet till mycket konkurrenskraftiga priser. Kontakta oss redan idag för en lockande och komplett offert på er byggstädning i Gävle.

Hemstädning och företagsstädning Gävle

En av våra mest populära städtjänster är hemstädning i Gävle. Här får du professionell städpersonal direkt i hemmet på regelbunden basis som ser till att allt är rent och snyggt för ett trivsamt boende. Även här gäller RUT-avdraget på 50% upp till 50 000 kronor per person och år. I hemstädningen så kan du även boka fönsterputsning som gör att du får ett rent hem med skinande rena fönster.
 

  [email protected]
  010-585 86 50