Prisvärda kvalitetsstädningar med miljövänlig städteknik

Prisvärda kvalitetsstädningar med miljövänlig städteknik

Söker du en städfirma som utför prisvärda flyttstädningar med miljövänlig städteknik så har du kommit rätt.Vi håller låga priser och hög kvalitèt på alla våra städtjänster. Det har varit ett uppskattat koncept från våra underbara kunder. Vi har snabb personal som levererar kvalitetsstädningar rakt igenom. Vi hinner med all vår personal flera uppdrag per dygn och vi jobbar alla dagar i veckan dygnet runt. Privatpersoner får 50% rabatt med RUT-avdraget och det gör att de endast betalar halva arbetskostnaden.

Miljövänlig städning

Vi värnar om miljön och städar miljövänligt. Vi undviker i möjligaste mån farliga produkter. Miljövänlig städning tycker vi är ett måste idag. Man blir lätt fastblind och tror att det alltid behövs starka och farliga produkter. Men det är inget man behöver, utan idag finns en uppsjö av bra produkter som skonar både miljön och personalen som vistas i lokalerna där det appliceras dessa farliga produkter. Man kommer långt idag med miljövänlig såpa och fibertrasor som man endast behöver vatten till. Sen ett hett tips är att använda varmt vatten som tillsammans med diskmedel gör underverk på fett och hinnor som kan vara besvärliga att få bort. Man kan putsa fönster helt utan gifter. Vanligt diskmedel som innehåller citron löser tom nikotin vid inrökta objekt och blandar man detta i en sprayflaska så kan man göra underverk och få ytor att bli som nya igen. Såpa kan man använda till spisen och ugnen och är ett bra miljöval. Du kan använda citroner vid kalk och även bikarbonat är bra medel som skonar miljön. Dåliga lukter kan man ställa ut skålar med ättika så absorberar det upp all lukt och gör bostaden trevligare att vistas i.

Prisvänlig städfirma

Vi är det prisvärda alternativet vad det gäller städning. Vi strävar efter att köpa in stora mängder medel och pressa priserna. Detta gör då att vi kan vara billigare till slutkunden som då får mer för pengarna. Sen så har vi alltid som mål att pressa priserna mot leverantörerna. Vi sköter det mesta själva inom firman och anlitar inte så många andra att sköta vår administration och annonsering. Det gör att vi kan ge dig bästa tänkbara pris på det du bokat av oss. Vi är helt enkelt en prisvänlig städfirma.

Städteknik med de senaste nyheterna

Vi har all teknisk utrustning och kan alla tekniska bitar runt städning. Vi utför hundratals flyttstädningar varje år. Sen har vi sett att det lönar sig att köpa kvalitètsutrustning. Dessa dammsugare och skaft och skvissar och fönsterskrapor till fönsterputs håller så mycket längre och resultatet blir mycket bättre och jobbet utförs snabbare med rätt utrustning. Vid byggstädning så har vi rätt stegar och säkerhetslinor då det behövs. Sen utbildar vi all personal så de är uppdaterade på vad som gäller rent tekniskt inom denna städbransch. Så idag har vi personal som under årtionden varit med oss på denna resa och det betyder för oss att de känner att vi är en trygg arbetsgivare som ger dem både tillfredställelse och utmaningar.

Tidsbesparing att anlita en städfirma

Många har sett fördelarna med att anlita proffs till sina städuppdrag. Vi är utbildade och jobbar snabbt och effektivt. Det som kanske tar 10 timmar för en ovan person som vill städa själv, klarar vi av på halva tiden med samma resultat. Sen så kan du om du anlitar oss göra roligare saker som du känner att du inte hinner med annars. Sen slipper du tänka på att ha hemma alla erforderliga flaskor med rengöringsmedel. I våra städningar så ingår allt material och vi förenklar vardagen för alla genom att vi sköter allt från bokning till fakturering för de tjänster vi utfört. Smidigt för dig som kund. Välkommen att kontakta oss för frågor eller gratis offert.

Öppet 24/7/365

E-post: info@stadfirmasandviken.se
Mobil: 010-585 86 50