Prisvärd Städfirma

Prisvärd Städfirma

Prisvärd städfirma i Gävle, Sandviken, Ockelbo. Alla söker väl prisvärda städtjänster. Våra låga priser kan vi hålla just då vi valt att köpa städmaterial, kontorsmaterial i stora mängder online. Detta har gjort att vi då kan få bra priser, och detta gör att du som slutkund får ett attraktivt pris på städningen.

Städning 

Städning bokas genom vår oss. Allt erbjuder vi som ni behöver. Fönsterputsning bokas av många nu, samt vårstädning då solen gör sig påmind. Fler och fler inser fördelarna med att anlita proffs. Kunderna överlag tycker det finns roligare saker än att städa. Personalen vi har skriker efter städjobb. De vill ha dagarna fyllda av intressanta städuppdrag.

All vår personal genomgår gedigna utbildningar. De blir proffs på både städtekniken och hur materialen fungerar. Inom städningar så finns det massor med olika golv, alla måste de skötas om på rätt sätt. Allt detta lär vi ut kontinuerligt. Att ha proffs som vet hur man gör, minimerar riskerna för skador.

Suveräna städtjänster

Suveräna städtjänster erbjuds. Många års vana borgar för att du som kund skall få valuta för pengarna. Kunderna idag är både företagare och privatpersoner. Fördelen för företag är att de drar av hela summan i bolaget. Privat drar man av 50% på arbetskostnaden inkl moms.

Regeringen har bra regler som sätts upp. Stressade småbarnsmammor kan anlita städfirma idag. Fantastiskt att detta är möjligt till så lågt pris. Detta gör att mer tid kan avsättas för familjen, göra trevliga saker tillsammans.

Prisvärda städningar

Prisvärda städningar vill alla ha. Att kunna boka dessa tjänster på dygnets alla timmar erbjuds. Många har mer tid på helgerna och på obekväm tid. Är det så att du då har frågor eller vill ha en gratis offert, isåfall kontaktar du oss direkt.

Vårstädning

Vårstädning är ett trevligt jobb. Efter att man fått städa igenom hela bostaden, blir allt så mycket ljusare och trevligare. Man ser bostaden mer som ett trevligt ställa att relaxa på. Sen är ett rent hem idag nödvändigt på ett annat sätt. Förr i tiden bodde alla i samma rum. Idag har vi stora ytor och varsitt rum. Detta med att då genomgå en grundlig städning blir allt viktigare.

Fönsterputsning

Fönsterputsning är passande på våren. Då kan man få bort all sot och pollen som lagt sig på fönstren. Priset på fönsterputsning är attraktivt, kanske har du inglasade verandor, stuga som behöver en översyn? Vilket som så är du varmt välkommen att anlita oss.

Flyttstädning via städfirma

Flyttstädning via städfirma är det vi dagligdags utför. Idag bokar man dessa till halva priset som bekant. Att flyttstäda på rätt sätt kan vi. Så vill du anlita oss för en rejäl och ordentlig flyttstädning så kontakta oss. Speciella städlistor där vi betar av punkt efter punkt. Välkomna för en gratis offert.