Om oss

Varför ska du välja oss?

Vi hjälper våra kunder med städning sedan många år tillbaka

Allt började för länge sedan då vi började med hemstädning. Det hela började med att vi ville hjälpa äldre som ville bo kvar hemma med städning i alla former. Vi ville ändra på städbranschen och erbjuda hela städkoncept. Vi hade ett mål och det var att våra kunder ska alltid vara nöjda. Efter tusentals städningar och kunder kan vi säga att vi har lyckats med vårt mål. Vi ser alltid till att få kunden nöjd på något sätt. Vi städar i Ockelbo, Gävle och Sandviken. 

Samtliga av personalen inom stadfirmasandviken är välutbildade inom sitt specifika städområde och får med jämna mellanrum nya utbildningsmöjligheter för att bredda sin kunskap och för att förbättra sina arbetsmetoder. Det är otroligt viktigt för oss att leverera hög kvalitet på städningen och ta ansvar för miljön. Just därför använder vi miljövänliga produkter för städningen.

Vi fokuserar på dig som kund

Det viktigaste för oss är att du ska vara nöjd med din städning. Så vi är flexibla och lyhörda för kundernas behov.

Vi städar i Gävle

Vi erbjuderkvalitetsstädningar i Gävle. De orter vi också finns på är Ockelbo och Sandviken. Det vi jobbar mest med är flyttstädning. Men självklart så erbjuder vi även byggstädning, dödsbostädning, flytthjälp samt städning.

Våra tjänster:

Få kostnadsfri offert

3 Enkla steg

Vi hjälper dig med din städning eller ditt flytt det ända du behöver göra är att följa 3 enkla steg.

Kontakta oss

Kontakta oss via vårt kontaktformulär, e-post eller via telefon.

Få svar

Vi svarar oftast inom bara några minuter med en offert eller svar på din fråga.

Vi städar och ser till att du är nöjd

Vi städar och ser till att du blir nöjd.