När du behöver dödsbostädning och dödsbotömning

När du behöver dödsbostädning och dödsbotömning

Vid dödsfall vill vi finnas till för dig med de tjänster vi kan erbjuda inom dödsbotömning och dödsbostädning. Kanske har du drabbats av detta tråkiga som ett dödfall innebär. Vi har under årtionden utfört både dödsbostädningar och dödsbotömningar.

Sen så har vi självklart tystnadsplikt så att du som kund skall känna dig trygg i att anlita oss. Vi sparar inget och följer GDPR för att du som kund skall veta att ni kan anlita oss och känna er trygg med valet av städfirma. Ni kan kontakta oss för frågor eller annat ni har på hjärtat. Vi svarar på era frågor och ger er gratis pris på antingen både dödsbotömningen och dödsbostädningen eller var för sig om ni så önskar. Valet är helt och hållet ert.

Dödsbostädning vad ingår?

När det gäller dödsbostädning så ingår allt som vid en flyttstädning. Vi städar från golv till tak och även fönsterputsning ingår. Egentligen så påminner detta uppdrag om sedvanlig flyttstäd. Detta utförs då alltid sedan objektet tömts på alla saker samt att kyl och frys avfrostats. Med andra ord så kan man säga att allt du vid bokningen önskat och som vi lämnat offert på utför vi under en och samma dag.

Visst kan det förekomma att det i enstaka fall kan behövas två dagar för att hinna med allt. Men då kan det ofta handla om grovt smutsade objekt där kanske rökning skett inomhus. Men i 99% av fallen så är vi klara den dagen jobbet påbörjas.

Utför ni dödsbotömning samma dag som dödsbostädningen?

Vårt mål är såklart att det skall hinnas med samma dag. Nu beror det ju också på vilka kvadratmeter ytor vi pratar om. Hur många byggnader som finns på tomten och så vidare. Vi brukar försöka avsätta tid så att allt skall vara klart samma dag just för att vi vet att man i dessa svåra stunder behöver lugn och ro. Vi har även kapacitet att kalla in extra personal då det krävs. Då det är stora ytor som både skall tömmas och städas då är det ett bra tillfälle att ha fler arbetare på plats vid ett och samma uppdrag.

Finns det Rut-avdrag på dödsbon?

Tyvärr så erbjuds inte Rut-avdrag på just dödsbon. Anledningen till detta beror då på att det inte finns ett fysiskt personnummer att ansöka rut på. Ofta kommer just dessa frågor och vi vet att det är snåriga regler runt allt detta med Rut på just dödsbon. Har ni själva hand om dödsboet och dess betalningar? Isåfall svarar vi gärna på frågor som ni kan tänkas ha.

Få gratis offert på din dödsbostädning och dödsbotömning

Hos oss så tillkommer inga kostnader med att begöra offerter eller ställa oss frågor. Vi vill kunna hjälpa alla i denna stund att snabbt få svar och hjälp. Vill du ha offert eller har du frågor så kontakta oss på StädfirmaSandviken. Alltid reda att rycka in och hjälpa till.

Jouröppet (dygnet runt  24/7)

Välkommen att ta kontakt med oss. Svar inom endast ett par minuter.

E-post: info@stadfirmasandviken.se
Journummer dygnet runt: 010-585 86 50