Flyttstädning tidskrävande moment vid flytt

Flyttstädning tidskrävande moment vid flytt

Alla vet säkert att just flyttstädning tidskrävande moment vid flytt. Först skall det packas och sedan skall alla saker förflyttas till nya bostaden. Tiden räcker inte riktigt till. Med rut-avdraget så är detta med flyttstädning rabatterat med 50 %.Vi finns i Gävle, Ockelbo och Sandvikenoch täcker även upp hela Dalarnas län numera.

Hur länge tar vår flyttstädning?

Vi brukar säga att de flesta objekten brukar vi hinna med under en och samma dag. Annars har vi kapacitet att skicka så många personer som behövs. Tidsberäkningen baseras då på hur många kvadratmeter som finns och eventuella tillägg som biutrymmen och liknande. Sen så avgör såklart även vilka slags fönster som finns där. Fönsterputsning ingår självklart i vår flyttstädning. Ibland händer det att det finns saker kvar då vi kommer för att flyttstäda. i vår tjänst flyttstädning så ingår ej bortforsling av saker. Men självklart går det att beställa utöver om du vill. Avfrostning av frysen ingår inte och ej heller att ta bort tejp och klistermärken från dörrar och liknande.

Så sammanfattningsvis så kan vi säga att under den aktuella dagen så blir en bostad flyttstädad. Till 99% så löser vi alla bokningar samma dag som det är inplanerat. Enstaka tillfällen där objekten är oerhört stora så kan det behövas ytterligare en dag. Detta får ni veta vid bokning så ni inte blir överraskad. Vi har snabba och skickliga medarbetare som inte gör annat än flyttstädar.

Vilka moment ingår i flyttstädning?

De moment som ingår i flyttstädning varierar såklart på vilka objekt det är. Men generellt kan man säga att alla moment som ingår är en grundlig städning från tak till golv. Saneringar innefattas inte av flyttstädning, utan det bokar man separat om så är fallet. Skatteverket har beslutat att för att man skall vara berättigad till Rutavdraget så skall det inte vara grovt smutsat som då saneringar alltid är. Dammsugning där vi noggrant far över alla ytor för att sen torka golven skinande rena. Persienner ingår inte om ni inte bokat detta som tillägg. Vid offert så anger ni vad ni önskar boka. Då löser vi alla era bekymmer och gör en bostad skinande ren från tak till golv. Generösa garantier på hela 7 dagar from städtillfället. Så undvik denna uppgift flyttstädning tidskrävande moment vid flytt så får ni tid över till annat.

Få kostnadsfri offert

Dygnet runt öppet!

Våra öppettider är då dygnet runt öppet. Detta för att du som kund skall kunna få ett pris eller svar på dina frågor. Vi ger dig svar 24/7/365.

Kontakta oss!