Flyttstädning

Flyttstädning i Gävle till bra pris

Nu kan ni boka prisvärd flyttstädning i Gävle till konkurrenskraftiga priser. Alla som vill ha flyttstädning i Gävle till bra pris är hjärtligt välkomna att kontakta oss.

Vilka orter finns vi i?

Vi jobbar i dessa städer.

  • Ockelbo
  • Sandviken
  • Gävle

Självklart i alla områden med 10 tals mil ifrån också. Så tveka inte om du vill ha en gratis offert från oss på städfirma Sandviken.

Öppet dygnet runt!

Där kan du då begära gratis offert under dygnets alla timmar. Vi har ett företag som är bemannat dygnet runt för att du som kund skall få möjlighet att anlita en firma på tider som underlättar för dig. Vi har sett att många avstår idag att flyttstäda själv och det beror till stor del på att det faktiskt idag bara kostar 50 % av arbetskostnaden tack vara RUT-avdraget som staten beviljade redan 2007. Så idag tjänar de flesta mer på att istället vara på sitt ordinarie jobb och där tjäna betydligt mer än själva flyttstädningen kostar. Fördelen med att anlita för detta med flyttstäd, är att du slipper tänka på om städningen går igenom en besiktning. Vi har “städgaranti” i hela 7 dagar som gör att du som kund kan sätta fokus på att komma in i nya boendet istället.

Varför välja oss vid er flyttstädning i Gävle?

  • Vi jobbar utifrån speciella städlistor som vi vid alla flyttstädningar prickar av för att inget skall missas.
  • Vi har välutbildad personal som alltid får vara med och lära sig under lång tid innan de blir självgående.
  • Våra priser är låga och vi vill ge kunderna möjlighet att boka in flyttstädning och även de med små inkomster studenter och pensionärer.
  • Generösa garantier på hela 7 dagar from städtillfället.
  • Öppet 24/7/365 med andra ord dygnet runt året om

Vad bör vi som kund tänka på vid flyttstädning i Gävle?

Det vi ser att många glömmer vid bokningar är att stänga av kyl och frys. Detta måste ni göra innan eftersom vi ofta kommer flera personer och då hinner vi inte avfrosta och detta är då en sak ni inte skall glömma. Sen så viktiga saker är att se till att den portkod ni lämnar inte bytts ut? Då försvårar det för oss att kunna utföra det jobb du bokat. Så visst ligger det en del på dig som beställare också att se till att bokningen är så tydlig du bara kan lämna den och självklart korrekt. Sen att verkligen söka igenom alla skrymslen och vrår för att säkerställa att du inte glömt kvar något. Vi ansvarar inte för kvarglömda saker. Är det något ni vill att nästkommande inflyttare skall ha så måste ni meddela oss detta redan vid bokningen.

Hur stora objekt hinner ni på samma dag vid er flyttstädning i Gävle?

Vi anpassar personalen efter hur stora ytor som skall flyttstädas. Så vi brukar säga att vi klarar av alla objekt på en och samma dag. Enda gången vi kan hålla på under längre tid är då byggherrar bokar oss i stora områden där de byggt ofantligt många lägenheter som skall var inflyttningsklara inom kort. Då blir hela projektet ibland under 7-10 dagar, men då tar också ett 5-10 tal objekt varje dag och anpassar då antalet personal. Ibland händer det att vi även tar in externa aktörer som bidrar till att hjälpa oss hinna med allt vi tagit på oss. Så då blir det delad glädje om vi tillsammans kan bidra till att det blir klart i tid med gott resultat. Tillsammans är man stark. Är det små lägenheter på 20 kvm så sätts enbart en person in och det beror då på att det blir effektivare både tidsmässigt och kostnadsmässigt. Har du frågor eller funderingar eller vill ha en offert? Välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss direkt
Få kostnadsfri offert