Flyttstädning i Falun bokar du av vår städfirma

Flyttstädning i Falun bokar du av vår städfirma

Städfirma Sandviken erbjuder er flyttstädning i Falun. Då ni önskar kvalitèt på er flyttstädning så bokar ni oss. Rut-avdrag till privatpersoner. Fönsterputsning ingår självklart hos oss. Offerter och frågor besvarar vi dygnet runt.

Vad kostar en flyttstädning i Falun?

Priset på just din flyttstädning baseras på en del olika saker. Kvadratmeterytan är den största faktorn. Sen kanske du har biutrymmen du vill skall ingå? Eventuella tillägg som balkonger / verandor, öppna eller inglasade. Relaxavdelningar, förråd, extra byggnader förutom själva bostaden? Då du begär en offert så försök att var så tydlig du kan. Beskriv vad du önskar få offert på samt vad du vill skall ingå. Priset blir då mer exakt utifrån just dina behov. Kanske vill du städa källaren eller förråd eller annat själv? Valet är helt upp till dig. Det pris du får från oss är då det du begärt pris på.

Ingår fönsterputsning i flyttstädningen?

Fönsterputs ingår i alla våra flyttstädningar. Vi har som gräns att utsidan tas ner till -5 grader. Är det kallare så tas enbart insidan och eventuellt mellan om det är öppningsbart. Vid bokning är det självklart svårt att veta vilken temperatur som råder just den aktuella dagen du bokat. När det kommer till inglasade balkonger / altaner samt uterum så råder lite annorlunda riktlinjer. Eftersom dessa glas ofta håller flera grader lägre temperatur så blir det svårare. Fönster i bostaden värms som bekant upp av inomhustemperaturen. Men vi gör alltid vårt yttersta för att klara av dessa också.

Utförs min flyttstäd samma dag?

Planeringen är att vi skall utföra din flyttstädning samma dag. Vid enstaka tillfällen då kanske kunden inte hinner ut förrän senare samma dag, så händer det ibland att det kan ta två dagar. Detta är inget problem för oss. Det viktigaste är att ingen skall in samma dag vi påbörjar flyttstädningen. Till 99% så utförs alltid uppdraget samma dag. Detta kan vi diskutera vid offerten och bokningen. Vårt mål är alltid att vi kan komma överens hur vi löser det.

Vad bör du som kund tänka på vid bokning av flyttstädning i Falun?

Du bör tänka på att stänga av kyl och frys i god tid innan. Se till att allt smältvatten samlas upp så inga vattenskador sker. Sen att du tömmer bostaden och tar en extra titt att inget blivit kvarglömt. Ofta hittar vi saker ovanpå garderober eller andra utrymmen man inte ser med blotta ögat. Tömning och bortforling av saker ingår inte vid flyttstädning.

Snabboffert

E-post: info@stadfirmasandviken.se
Journummer dygnet runt: 010-585 86 50