Flytthjälp i Sandviken Ockelbo Gävle

Flytthjälp i Sandviken Ockelbo Gävle

Flytthjälp kan ni boka i Sandviken, Ockelbo och Gävle. Genom åren har vi utfört flytt till både privatpersoner och företag.

Flytthjälp i Sandviken

Har du fått annan bostad och behöver flytthjälp? Allt sköter vi som packning i din gamla bostad, samt uppackning i din nya bostad. Att anlita en flyttfirma är många fördelar. Du slipper packa fel och riskera skador på dina saker. Lång vana från dessa flyttningar borgar för ett väl utfört uppdrag. Efter flytten så kan vi även ta hand om din flyttstädning till bra pris. Miljövänliga medel används av oss.

Vad kostar flytthjälpen?

Kostnaden för flytthjälp beror på en del olika saker. Kvadratmeter samt eventuella biytrymmen som förråd, källare, gårdshus och så vidare påverkar priset. Dessutom så är det Rut-avdrag på flytthjälp. Avdraget gäller på själva flytten, inte på packmaterial, bilkostnader samt drivmedel.  Studenter kan begära billig offert med rabatt. Är det så att du vill packa själv så ansvarar du för att det packas rätt.

Har ni försäkringar som täcker eventuella skador?

Givetvis så har vi försäkringar som täcker skador som kan uppkomma vid flytthjälpen. Företaget är försäkrat för 10 miljoner kronor. Vårt företag har valt att du som kund skall känna dig trygg i att anlita oss för din flytt. Tyvärr finns idag många företag som ej har dessa försäkringar. Så anlita enbart företag som har alla papper klara. Annars kan det kosta dig mer än du kan tro.

Att tänka på vid din flytt

  • Gör flyttanmälan gratis hos skatteverket.
  • Flytta eller säg upp inaktuella abbonemang
  • Flytta hemförsäkringen så den gäller i din nya bostad

Så med andra ord. Planering i god tid innan är att föredra. Är det så att du vill ha detta i slutet av månaden? Boka då gärna långt innan för att få en tid som passar dig.

Fördelar med att anlita oss

  • Smidigt och snabbt går det. Du slipper bära bördan och får istället komma in i din nya bostad. Vi sköter de delar du önskar till ett bra pris.
  • Du behöver inte be om hjälp av nära och kära.

Kunder som vi haft har i efterhand insett fördelarna med oss. Snabbheten och flexibiliteten är vår starka sida. Kundnärhet och kommunikation är vårt ledord. Anlitar du oss så kan du lita på att det utförs med bravur. Fördelaktiga priser och skicklig personal servar dig. En trygghet som beställare helt enkelt.

Snabboffert

Gratis offert lämnas dygnet runt. Via vårt smidiga formulär eller e-post samt telefon.

info@stadfirmasandviken.se

010-585 86 50