Corona Gävle

Corona Gävle

Många frågor om Corona Gävle har vi fått. Vår städfirma jobbar som vanligt i Gävle, Ockelbo och Sandviken. Städtjänster på grund av Corona Gävle även kallad Covid-19 har gjort att vi är mer försiktig. Användandet av skyddsutrustning och skyddsåtgärder krävs. Tjänster som inte påverkar oss lika markant är då flyttstädning. Detta beroende på att smittan inte cirkulerar på samma sätt. Objekten står tomma och det gör att vi minimerar riskspridningen.

Hur jobbar vi då vid Corona?

För att vi skall minimera riskerna för smittspridning så har vi speciella regler vi följer.

  • Är personalen sjuk så skickar vi inte dessa på våra uppdrag.
  • Viktig skyddsutrustning används och även munskydd vid behov.
  • Vi desinficerar genom att använda sprit på ytor som tål det.

Sen så har vi löpande utbildning för alla anställda så de skall vara uppdaterade inom allt som rör Corona. Vi tar detta på största allvar och riskerar inte att varken bli smittad eller att smitta andra. Så har ni som bokare symptom på förkylning så ser vi helst att ni kontaktar oss så vi kan avbryta uppdraget. Alltid bättre att boka en ny tid istället. Vår strävan är att om vi tillsammans kan stoppa denna smitta i ett tidigt skede så bromsas smittan på bästa tänkbara sätt. Inga jobb är viktigare än hälsan för oss människor. Tillsammans kan vi bidra till att göra allt det vi kan mot denna hemska sjukdom.

Vi är ibland på äldeboenden och där har vi extremt stora krav på oss. Vi vet att den största riskgruppen för Corona är just de äldre och svagare människorna. Detta gör att vi meddelar både personalen på boendet och kunden att vi är på väg. Då kan kunden och personalen kanske göra andra saker under tiden. Ett bra sätt att hjälpas åt.

Något som vi kunder måste tänka på vid städning pga Corona Gävle?

Som kund kan du tänka på att inte lämna saker som kan innehålla smitta öppet i bostaden. Sen kan det vara en bra idè att vädra innan vi anländer. Behöver du inte träffa oss för den inbokade tjänsten så förhindras smittan. Att bli smittad är som bekant störst risk vid närkontakt med andra människor. Gäller det hemstädning kanske du kan göra ärenden under de timmar vi är i din bostad?

Som kund kan du hjälpa både oss och dig själv genom att tänka på dessa smittrisker. De går att förhindra genom små enkla knep. Tillsammans så gör vi underverk. Corona har lamslagit en hel värld och denna hemska sjukdom måste vi få stopp på. Inga botemedel verkar kunna framställas.

Gratis offert dygnet runt.

Kanske har du frågor om Corona (Covid-19) eller vill ha en gratis offert?

Kontakta oss-Frågor om Corona Gävle?