Checklista flyttstädning

Checklista flyttstädning

Checklista flyttstädning är då en lista för dig som kund. Vi skall skriva lite om vad du skall tänka på. Samt vad vår städfirma erbjuder inom flyttstädningar. Överlämnandet av bostaden är ett viktigt skede. Kraven är oerhört stora på flyttstädningarna idag. Att få flytta in i en ren och välgjord bostad är krav alla har. Dessa krav som idag ställs på aktörerna är bra. Man måste som städfirma leverera för att kunna göra kunderna belåtna. Våran vana under årtionden borgar för att det utförs på rätt sätt.

Checklista för dig som beställer flyttstädning

Checklista för dig som beställer flyttstädning hos oss. Finns en del saker du som kund skall beakta. Att stänga av kyl och frys ligger på ditt ansvar. Detta för att vi skall kunna torka ur dessa. Tömma objektet från möbler och även skräp. Ta bort eventuella krokar, spikar, klistermärken, målarstänk mm. Tyvärr tror många att vi tar bort målarfärg efter takmålning osv. Färgstänk på fönsterglas är också något som inte ingår. Detta skall avlägsnas av dig innan vi kommer.

Viktigt att du går igenom alla skåp och skrymslen, så du inte glömmer kvar saker innan vi anländer. Ovanpå garderober och bakom lådor brukar det lätt bli kvar saker. Flyttstädning då gäller det att objektet är normalt smutsat. Många frågor om vad det innebär får vi. Kortfattat så innebär det att det skall ha skett regelbunden städning. Självklart utför vi grovstädning och sanering också. Men då till helt andra priser. Känns du osäker på vad som gäller i ditt specifika fall? Bolla över frågan till oss, så har du svar inom ett par minuter.

Vilka sysslor som tillhör beställaren

Vilka sysslor som tillhör beställaren. Du ansvarar för att de kvadratmeter du bokar stämmer med objektet. Finns eventuella biytor som förråd, garage, balkong så meddelar du detta redan vid offertförfrågan. Kanske finns portkoder eller tagg? Detta skriver du in i bokningsformuläret. Vem som då besiktigar städningen är inte du som beställare. Utan antingen köpare, kvartersvärd eller inflyttare. Detta missförstår många tyvärr. För skulle du som inflyttare besiktiga, så får du också signera och godkänna städningen. Detta är ofta misslyckat då inflyttare ser bostaden med andra ögon.

Så för att förenkla för oss alla så är det dessa villkor du godkänner, i bokningen så svarar du ja efter att du läst dessa. Villkor är för din och vår trygghet. Har du fler frågor så svarar vi dygnet runt på dessa. När du beställer en tjänst av oss, så skall inga oklarheter finnas mellan oss. Helt enkelt en trygg och säker bokning som passar dig. Du som kund är den viktigaste pusselbiten i detta. Så känns dig varmt välkommen att anlita vår service för dina behov. Att få hjälpa dig är viktigt och vi sätter gärna vårt signum på din bostad. En nöjd kund är bästa tänkbara för oss.

Vad vår städfirma erbjuder

Vad vår städfirma erbjuder. Flyttstädningar är omfattande saker som kräver noggrannhet. Vår vision är att erbjuda hög kvalitét på städtjänsterna vi levererar. Priserna vi håller är dessutom bland de billigaste på marknaden. Strävan har alltid varit att ge kunden valuta för sina slantar. Mycket av vårt arbete består just i att hålla nere våra kostnader. Detta blir då att kunden kan få en bättre offert.

Gissar att du inte missat att vi levererar många andra tjänster också. Våra generösa öppettider gör att du som kund kan ställa dina frågor, begära offert eller vad än du önskar dygnet runt. Kundtjänsten är bemannad 24/7/365 och den servicen är du värd. Att erbjuda service är för oss en självklarhet. Du skall känna att när du har tid, så skall du kunna kontakta vårt städteam. Välkommen till oss och vår flexibla städfirma.