Byggstädning i Gävle till bra pris

Byggstädning i Gävle till bra pris

Byggstäd erbjuder vi till både företag och privatpersoner. Rut-avdraget gäller för privatpersoner med halva arbetskostnaden. Företagare drar av hela kostnaden. Ni kan kontakta oss dygnet runt. Vi har personal som ger dig svar på frågor eller en offert. En städfirma tycker vi skall var tillgänglig hela tiden. Kunderna uppskattar korta svarstider.

Enkelt att kontakta StädfirmaSandviken

Tillgängligheten hos oss är något av vårt kännemärke. Vi vill att du som kund skall kunna boka din städning på tider som passar dig. Att bygga om i en bostad där man kanske under tiden bor, gör att man snabbt vill få hjälp med att ta bort allt det fina dammet. Detta fina damm spriser sig på alla de ställen man annars inte städar varje vecka. Även ventilationen kan efteråt fortsätta att sprida detta runt.

Så den viktigaste delen är att man dammsuger grundligt. Fuskar man med den biten så blir det mycket onödigt extrajobb. Detta med att byggstäda är något som många drar sig för. Mest beroende på att det krävs speciella dammsugare och stor vana av att veta i vilken ordning man lägger upp arbetet. Vanan vi byggt upp under årtionden visar sig i allt vi gör. Perfekta resultat samt smidigt att boka oss.

I våra byggstädningar så lämnas generösa garantier

Självklart erbjuder vi hela 7 dagars garanti från städtillfället. Detta för att du som beställare skall känna dig trygg med att anlita oss. Vår strävan är alltid att göra perfekta jobb. Har man inte den inställningen så blir inte uppdragen lika bra utförda. Fortlöpande utbildas vår personal inom den senaste tekniken. Utvecklingen går snabbt inom materialval och olika städtekniker. Hepafilter sitter monterade i våra industridammsugare och det gör att man behåller dammen i dammsugaren.

Fibertrasor av bra kvalitèt är ett måste för att man skall kunna arbeta effektivt. Dessa trasor binder dammet och man kan arbeta med dessa både torra och fuktiga. Att använda munskydd är ett måste där det finns mycket damm i luften.

Bra priser på våra städningar

Vi är kända för att hålla låga priser. Detta kan vi göra för att vi hela tiden tänker på hur vi köper in material. Målet är att pressa priserna genom stora inköp. Alla skal ha råd med att anlita städfirma. Strävandet är alltid att göra vårt yttersta för att vara det prisvärda alternativet. Testa att anlita oss så skall vi göra allt för att få dig belåten med resultatet. Våra kunder värdesätter vi.Våra låga priser kan vi hålla till både privatpersoner och företag. Kontakta oss för en gratos offert. Öppet dygnet runt!

Offert byggstädning

E-post: info@stadfirmasandviken.se
Journummer dygnet runt: 010-585 86 50