Boka online

Boka online

Boka online är ett smidigt sätt att få ta del av våra olika städtjänster. Glädjande så har vi idag många nöjda kunder. Dessa kunder återkommer och ger oss goda vitsord, det tackar vi för. Idag gäller det att både leverera bra tjänster och bra priser. Konkurrensen är hård, vi är med och vill vara det enkla alternativet då ni skall anlita städfirma.

Boka online i din stad nedan

Smidig bokaonline tjänst till alla våra kunder.

Prisvärda städningar bokas med onlinebokningar

Prisvärda städningar som du bokar online under hela dygnet. Tekniken har gått framåt och internet har tagit över idag. Detta har inneburit att man anpassat sina bokningssystem. Kunderna uppskattar just detta att kunna boka när det passar kunden. Efter att du fått en offert så bokar du smidigt online via vårt bokningsformulär.

Byggstädningar

Bra pris på byggstädningar erbjuds. Kanske har du renoverat din bostad, och känner att du vill anlita oss för att utföra din byggstädning. Genom åren har vi levererat denna tjänst till stor belåtenhet. Privatpersoner anlitar oss ofta, likaså företagare som sett att de får valuta för pengarna.

Dödsbostädning

Söker du en firma som kan bistå dig med dödsbostädning? Detta är något som vi utför med tystnadsplikt och stor respekt. Kanske har du redan tömt bostaden, samt känner att städningen känns övermäktig. Eller kanske vill du att vi även tömmer och städar? Alla delar kan vi ta hand om i dödsboet. Du som beställare bestämmer helt enkelt konceptet.

Är det så att du vill ha en gratis offert så kontakta oss. Inom ett par minuter har du svar från oss. Smidigast är att du testar att skicka in via våra formulär eller att du e-postar oss. Inom blott ett par minuter har du svaret från oss. Smidigt och snabbt, smidigt och enkelt.

Flytthjälp

Ibland kan det finnas behov i livet som kräver mindre boenden. Kanske har din ekonomi försämrats, eller att du mist jobbet? Anledningarna kan vara många till förändringen av boende situationen. Anledningen spelar mindre roll. Alltid finns vi till hands för att leverera dig denna tjänst.

All vår personal har alla tillstånd som behövs och krävs. Idag är dessutom denna tjänst Rut berättigad, vilket innebär att du endast betalar halva arbetskostnaden. Många som bokar detta av oss ser fördelarna med att allt möblemang är försäkrat. Skulle det mot all förmodan bli skador, så har vi hela 10 000 000 kr i försäkringsbelopp. Detta borgar för att du som kund kan var trygg i våra händer, vad som än händer.

Flyttstädning

Detta med flyttstädning vill många slippa. Vi vet att det idag ställs stora krav på detta med flyttstädning. Inget kan lämnas åt slumpen, allt skall torkas från tak till golv. Vår enorma vana gör att du vet att det utförs rätt. Generös garanti på hela 7 dagar, innebär trygghet för dig som kund. Detta bokas på samma smidiga sätt online såklart.